Coaching Individueel

Het loopt niet lekker in je leven en je krijgt het zelf niet op de rit. Kortom: er is een hulpvraag en via-via kom je bij mij terecht. Dat kan betrekking hebben op je privéleven, maar ook iets met werk, scholing of (liefdes-)relaties. Jouw vraag kan concreet en tastbaar zijn, of vaag en gevoelsmatig. Met alles daar tussenin.

Het begint met jouw telefoontje of mailtje, daarin maken we een afspraak voor de eerste sessie. Tijdens die sessie maken we kennis met elkaar en kun je vertellen wat er speelt en waar je graag aan wilt werken. Samen bepalen we waar we ons op gaan richten in de periode dat we gaan samenwerken. Ik ga je in diezelfde sessie meteen in beweging zetten, zoals met ervaringsgerichte of lichaamsgerichte oefeningen. Ik help je stappen te zetten, nodig je uit, stimuleer en motiveer je.

De duur van jouw coachingstraject is afhankelijk van jouw hulpvraag of probleem. Meestal kunnen we in 4-6 sessies een hoop bereiken. Samen bepalen we de tijd die nodig is om patronen te doorbreken, bewustzijn te vergroten en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Samen halen we het beste in je boven. Hoelang het coachingstraject duurt hangt ook af van wat er speelt en wat er nodig is.

Jouw levensveranderende coachingstraject kan beginnen! Tijdens het gehele traject ben ik bereikbaar voor jouw vragen en opmerkingen via mail, app en telefoon. Bij mij staat eerlijkheid, duidelijkheid en het nakomen van beloftes hoog in het vaandel!