Ronald Spijkerman - Coach

Het anagram Jasper Mink, vanuit mijn achternaam Spijkerman, is meer dan een woordspel. Het staat voor het terugkomen bij jezelf.

Naast het coachen van individuen en afdelingen in mijn rol als manager, raakte ik jaren geleden gefascineerd door de verschillende manieren waarop mensen, onder meer in werksituaties, omgaan met hun zorgen, moeilijkheden en andere als problematisch ervaren situaties. Ik ben me gaan verdiepen in succes- en faalfactoren voor dat gedrag, waar werk- en privé situaties vaak verbonden zijn. Ik besloot om mij naast mijn werk professioneel en persoonlijk te gaan verdiepen in coaching. Ik heb me laten inspireren door diverse opleidingen, duizenden pagina’s literatuur en honderden cliënten wiens verhalen ik mocht horen.

Mijn eigen ontwikkelgeschiedenis inspireert mij om anderen een stukje te vergezellen op hun reis. Daarnaast ben ik verbonden aan Bureau Brakel voor het geven van leiderschapstrajecten en coaching.

Ik vind het mooi om te zien dat mijn ervaringen en keuzes mij hebben gebracht naar waar ik nu ben en wat ik in het dagelijks leven doe. Werken met mensen en hen begeleiden, waardoor zij meer van het leven kunnen genieten en gelukkiger kunnen zijn.

Ik werk vanuit mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk graag met mensen die bewust voor persoonlijke groei kiezen. Mijn kernwaarden zijn: vertrouwen, nieuwsgierige openheid, spontaniteit, creativiteit en optimisme.

Maak bij mij een afspraak

Neem gerust contact op als je vragen hebt. Ongeacht wat je klacht of probleem is, ik help je graag weer op weg.

 

Mijn favoriete gedicht deel ik graag met je: Zullen we?